035 2600304

Injectables / Botox / Hyaluronzuur

Botox, Radiesse, Teosyal, Sculptra of Hydrate

John KrantIn mijn studio werk ik samen met Cosmetisch Arts Dr. John Krant.
John Krant is cosmetisch arts, mede-oprichter en oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. 
Sinds 1980 houdt hij zich bezig met cosmetische ingrepen en heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van rimpels in het gelaat door middel van injectietechnieken. Alle technieken vereisen ervaring en een gevoel voor esthetiek. 
Gezegd moet worden dat er bij een goede toepassing weinig probleemgevallen zijn. De arts met ervaring ziet aan de structuur van de huid vaak al welke middelen het meest geschikt zijn, neemt voldoende tijd om de situatie en de risico’s rustig te bespreken en injecteert niet te grote hoeveelheden ineens.
Ook in mijn studio is deze gespecialiseerde behandeling van rimpels mogelijk.
Tijdens een intakegesprek met Dr. John Krant worden uw wensen besproken, een behandelingsplan opgesteld en de kosten van de behandeling begroot. Hij werkt met diverse producten zoals Botox voor kraaienpootjes en denkrimpel voorhoofd, verschillende vormen van Hyaluronzuur. Fillers voor neuslippenplooi en wangen.

Niet alleen voor cosmetische correcties, maar ook voor overmatig transpireren kunt u een behandeling met Botox ondergaan. Dit werkt ongeveer een jaar en heeft zeer goede resultaten. 
Meer informatie over John Krant zijn werk en tarieven.

Bekijk de tarieven   Voorbeelden injectables   Maak afspraak

>>Injectables / Botox

Ik help u graag verder
neem contact op