035 2600304

Referenties

Ik vond het fijn dat je open was en vooral ook duidelijk in je uitleg. Goed ook dat je over die wallen begon want ik wilde er al langer iets aan laten doen maar wist niet waar ik het zou willen laten verhelpen en door wie. Door jou ben ik een stap verder in en heb er alle vetrouwen in dat je me (en hopenlijk ook Mia) naar een deskundige hebt door verwezen. 

 

Helga jan 2018

Ik vond het heerlijk om door jou verwend te worden, ben erg blij met je ! M'n huid is helemaal opgeknapt en kan er weer een paar weekjes tegen 👍

 

Hetty dec 2017 

Fijn dat je toch de tijd nam ondanks mijn verlate komst! Fijne feestdagen.

 

Margriet Dec 2017

Het resultaat is goed ontvangen door mijn omgeving. Dat klinkt goed natuurlijk. Ik heb de afspraak als prettig ervaren.

 

Marijke nov 2017 

Ik ben heel blij met de wenkbrauwen, goeie kleur. Als de korstjes weg zijn worden de wenkbrauwen nog iets lichter “ helemaal naar wens”. Een fijne ontspannen behandeling ook de pigmentvlekjes behandeling. Dank je wel. Lieve groet Dinie

 

Nov 2017 

Proffesioneel en vriendelijk, Helen neemt echt de tijd voor je. Ben erg blij dat ik bij haar ben terechtgekomen. Kan het iedereen aanraden!

 

Nicky nov 2017

Wat een perfectionist is deze vrouw, geweldig goed geholpen straalt zo veel kennis uit, je bent gelijk op je gemak: echt een topper op dit gebied . Beste Helen ben blij dat ik bij jou onderhanden ben 👍

 

Ria  nov 2017  

Fijn hoe "laagdrempelig" het bij jou is en hoe je de tijd neemt om uit te leggen wat je gaat doen en gerust te stellen. Voel me bij jou in hele "kundige" handen!

 

Femke dec 2017 

"Al vele jaren laat ik mijn permanente eyeliner, boven en onder mijn ogen, aanbrengen door Helen Vlietman. Het gebeurt met zoveel toewijding en zo vakkundig dat ik na de behandeling meer dan tevreden ben. Het resultaat is zo’n succes dat mijn schoonheidsspecialiste, waar ik al tientallen jaren klant ben, nu zelf ook voor de eyeliner bij Helen komt, dat wil wel wat zeggen! Ik hoop dat ik nog vele jaren van deze luxe mag blijven genieten".
 

Hanneke okt 2017

"Eindelijk kom ik eraan toe je heel hartelijk te bedanken voor je werk aan het herstel van mijn wenkbrauwen. Ik ben er heel blij mee! Het scheelt me elke dag veel tijd dat zij er in ieder geval prima uit zien en mijn gezicht uitdrukking geven!"
 

Tilleke   (een terminaal zieke client)  jan 2016

"Al jaren tekende ik mijn wenkbrauwen bij, omdat ik helaas geen wenkbrauwen meer heb. Dit nam altijd ontzettend veel tijd in beslag. Daarom heb besloten om het mezelf gemakkelijker te maken. In mijn zoektocht naar een studio, is mijn keuze gevallen op Helen Vlietman. De site sprak mij direct aan en na telefonische informatie was de klik er gelijk. Ook de positieve ervaringen hadden hier een groot aandeel in. Inmiddels ben ik 3 behandelingen verder en heb ik prachtige wenkbrauwen gekregen die perfect bij mijn gezicht passen en niet van echt te onderscheiden zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb er ook haast niks van gevoeld. En naderhand ook totaal geen last van gehad".
 

Maria   juni 2017

"Ik lijd al jaren aan Alopecia, waardoor ik geen haar meer heb. Al jaren draag ik een haarstuk. Maar mijn wenkbrauwen moest ik iedere dag tekenen en blijft vaak ook niet de hele dag zitten. Ik had wel eerder gehoord van Permanente Make-up, maar was bang dat ik zo een lelijk 'blok' zou krijgen. Via via kwam ik terecht bij Helen Vlietman. Zij is gespecialiseerd in de zogenaamde hairstroke techniek en heeft veel ervaring met alopecia patienten en ook mensen die bijv. door kanker hun haar hebben verloren. De behandeling was nagenoeg pijnloos, doordat ze speciale verdovingsgel gebruikt. Het resultaat is zo mooi, dat ik even volschoot toen ik in de spiegel keek. Zo natuurlijk. Ik moest nog wel 2x terugkomen omdat ze de kleur heel voorzichtig opbouwt. Maar dat is allemaal in de prijs inbegrepen. Omdat ze ook Anbos lid is, kreeg ik zelfs het grootste deel van de verzekering vergoed".
 

Brenda   aug 2017

"Helen heeft mij "nieuwe" wenkbrauwen gegeven dmv Permanente Make-up en ik kan niet anders zeggen dat dit op een heel zorgvuldige en nauwkeurige wijze is gebeurd. Ik ben er heel erg blij mee. Na mijn wenkbrauwen heeft Helen ook mijn ooglijntjes aangebracht, wat ook weer op een heel zorgvuldige en nauwkeurige wijze is gebeurd met een prachtig eindresultaat. Ik kan het echt aanraden om dit door Helen te laten uitvoeren, zij is erg kritisch op haar werk en dat is ook te zien aan de resultaten".
 

Debbie  febr. 2016

"Al jaren was ik aan het overwegen om Permanente Make-up te laten zetten. Ik zag alleen erg op tegen de pijn, omdat ik ook bij de tandarts altijd erg gevoelig ben. Na een intake gesprek bij Helen kreeg ik het vertrouwen dat ik bij haar in goede handen was. Ze nam alle tijd voor mij. Tijdens het voortekenen kon ik het allemaal aan haar over laten. Ze is zo professioneel en straalt dat ook uit. Dat ik me direct op mijn gemak voelde. Het was totaal niet pijnlijk. Dit had ik vele jaren eerder moeten doen. Nu zijn mijn ogen zelfs gelift, doordat de vorm van de wenkbrauwen aangepast is. Heel erg blij met het resultaat".
 

Annelies   mei 2017

"Al enkele jaren wilde ik mijn wenkbrauwen en ooglijntjes laten bewerken met permanente make-up. Op een dag zag ik bij een goede vriendin hele mooie wenkbrauwen die door Helen waren gemaakt. Dit heb ik toen ook laten doen en wat een gemak heb ik ervan. 's Morgens niet meer haasten om nog een beetje make up op te doen. Ik vind het ideaal en kan het iedereen aanraden. De behandeling valt reuze mee, ik heb wenkbrauwen en ooglijntjes laten doen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Voor de behandeling was het even zoeken naar de juiste kleur omdat ik van indische afkomst ben. Maar het is allemaal prima gelukt. Mijn wenkbrauwen zijn iets hoger getekend waardoor ik een meer opener blik heb nu. Hier krijg ik veel complimenten over van vrienden. Mijn complimenten voor Helen!"

 

Shirley   juni 2017

"Ik heb mijn wenkbrauwen met permanente make-up laten doen. De behandeling is me 100% meegevallen. Ik ben zo blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Doordat nu ook het model wat is aangepast, heb ik gelijk een open blik gekregen. Ook heb ik onlangs mijn couperose laten behandelen met de T-away. Het grote voordeel ten opzichte van behandeling met bijvoorbeeld laser is dat je alleen tijdens de behandeling een soort oppervlakkige prikjes voelt die direct daarna over zijn. Een andere prettige bijkomstigheid is dat je gezicht er niet van opzwelt. Het is een hele precieze methode en voor mij de ideale manier om mijn couperose in toom te houden, ik kan het iedereen aanraden".

 

Leonie  dec 2016

"Ook ik heb na lang wikken en wegen besloten tot het laten zetten van wenkbrauwen en wilde dat ik dit veel eerder had laten doen. Behandeling viel me honderd procent mee en de zorgvuldigheid waarmee gewerkt werd gaf me veel vertrouwen in een goede afloop. Ik ben zeer tevreden met het natuurlijke resultaat. Bovendien is de vorm ook aangepast, waardoor ik nu een veel opener blik heb. Ik krijg veel complimenten hierover, zonder dat mensen zien dat ik iets aan mijn wenkbrauwen heb gedaan".

 

Martine  nov 2016

"April 2009 ben ik via een "open dag" in contact gekomen met Helen. Enige jaren geleden had ik elders permanente eyeliners laten zetten. Zeer pijnlijk en met slecht resultaat. De inkt pakte niet in mijn huid en werd afgestoten, ook na 3 behandelingen. Door de zeer goede voorlichting en het zien van de behandeling bij een proefpersoon, heeft mij toen doen besluiten, wederom permanente eyeliners te laten zetten door Helen. Het resultaat is subliem: Helen heeft net zo lang gezocht naar het juiste pigment, tot zij en uiteraard ik, zeer tevreden waren. De rust en tijd, die ze daarvoor neemt en het nagenoeg pijnloos uitvoeren van de behandeling, is een aanrader voor ieder. De schoonheidsspecialiste, waar ik al 25 jaar kom, heeft n.a.v. de resultaten een bezoek gebracht aan Helen. Ook zij is zeer enthousiast over de professionaliteit van Helen."

 

Myriam   aug 2016

>>Referenties

Ik help u graag verder
neem contact op