035 2600304

Wat is permanente make-up

Permanente Make-up eyelinerPermanente make-up ook wel PMU of micropigmentatie genoemd, is een vorm van tatoeëren, maar dan met een andere techniek en andere kleurstoffen (pigment). De behandeling is nagenoeg pijnloos, desgewenst kunnen we een lichte plaatselijke verdoving aanbrengen. Het natuurlijke effect van Permanente Make-up is niet van echt te onderscheiden en blijft één tot vier jaar zitten. Permanente Make-up is volkomen veilig, zelfs voor mensen met huidallergieën. Helen werkt met de modernste apparatuur en gebruikt voor iedere behandeling een nieuwe, steriel verpakte materiaalset. De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De vervolgbehandeling (na vier tot zes weken) ongeveer 45-60 minuten.

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Optisch ongelijke, beschadigde of zelfs verdwenen wenkbrauwen kan Helen corrigeren met de zogenaamde
'hairstroke' techniek
Daarmee tekent zij ultrafijne haartjes met 3D-effect. Het resultaat is verbluffend natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Deze Permanente Make-up techniek is ook heel goed toepasbaar bij haarverlies door ziekten, als Alopecia Areata of kanker.  Een andere prachtige manier is de zogenaamde Ombre-wenkbrauwen.

permanent-make-up-ombre

Hierbij wordt de wenkbrauw in een schaduw gepigmenteerd. Dit is ook mogelijk in combinatie met de hairstrokes. Helen overlegt met u wat het beste bij u past.

Permanente Make-up Eyeliner

Uw ogen lijken groter en sprekender met permanente eyeliner. Een fijn lijntje boven en/of onder geven uw ogen een stralende blik, zonder dat dit opvalt. We doen standaard twee behandelingen. De eerste voor het aanbrengen. Dat gebeurt op zeer subtiele wijze, zodat u eraan kunt wennen en het nooit teveel zal zijn. De tweede behandeling is voor het intensiveren. Tussen de behandelingen zitten vier tot zes weken. Voor een eventuele derde behandeling betaalt u niets extra. 

Permanente make-up voor mannen

permanente-make-up-manOok voor mannen kan permanente make-up uitkomst bieden. Een subtiel accent op de ogen of wenkbrauwen geeft een frisse, sprekende oogopslag. Het resultaat is zeer natuurlijk. Zijn de wenkbrauwen (deels) uitgevallen als gevolg van Alopecia Areata. Dan kunnen prachtig nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd. Van een make-up effect is absoluut geen sprake.
Door de permanente make-up laagje voor laagje aan te brengen, wordt meer nuance in kleur en intensiteit bereikt. 

Permanente Make-up corrigeren en/of opfrissen

Helen Vlietman is specialist in het bijwerken en corrigeren van eerder aangebrachte Permanente Make-up. Bijvoorbeeld het opfrissen van eyeliner of wenkbrauwen of het aanpassen van een kleur of model. Helen zorgt ervoor dat uw permanente make-up er weer natuurlijk en fris uitziet, altijd op basis van uw persoonlijke wensen. 

>>Wat is permanente make-up

Ik help u graag verder
neem contact op