Helen Vlietman

"Als je iets doet, doe het vanuit je hart."

Ik ben sinds 1978 STIVAS gediplomeerd schoonheids- en permanente make-up specialiste. In 1984 rondde ik mijn opleiding tot medisch assistente bij het NIPA, succesvol af waarna ik geruime tijd op een poli Dermatologie werkte.

Bij mij bent u in veilige handen. Ik heb diverse Permanente Make-up opleidingen gevolgd bij verschillende gerenomeerde instituten en internationale docenten, waaronder Nouveau Contour en het NSGP van Irma Hulscher. Dit laatste instituut is de enige erkende opleiding in Nederland voor Permanente Make-up.

Daarnaast ben ik in het bezit van een geldige GGD certificering, wat inhoudt dat ik alle voorgeschreven hygiëne regels in acht neem.

Ik hou mijn vakkennis up to date door jaarlijkse bijscholingen van nationale en internationale docenten. Ook bezoek ik jaarlijks congressen en beurzen op dit vakgebied.

No-disappointment techniek

Specialist in de meest natuurlijk ogende permanente make-up behandelingen voor wenkbrauwen en eyeliner. Altijd sprekende ogen met een prachtige natuurlijke uitstraling, zonder enige zorg. Uniek concept met de ‘no-disappointment’  techniek.

De ‘no-disappointment’ techniek

Deze techniek, die zeer belangrijk is voor het uiteindelijke resultaat, houdt in, dat ik vooraf de ooglijntjes of de wenkbrauwen teken met een penseel en de juiste kleur pigment om de vorm, dikte en lengte die u wenst, te bepalen. Op deze manier bent u zeker dat het resultaat naar uw wens zal zijn.

Helen Vlietman