Permanente Make-up Eyeliner

Uw ogen lijken groter en sprekender met permanente eyeliner. Een fijn lijntje boven en/of onder geven uw ogen al een stralende blik, zonder dat dit opvalt.

Ik doe standaard twee behandelingen. De eerste voor het aanbrengen van het lijntje. Dat gebeurt op zeer subtiele wijze, zodat u eraan kunt wennen en het nooit teveel zal zijn. De tweede behandeling is voor het intensiveren en eventueel aanpassen van de kleur. Tussen de behandelingen zit vier tot zes weken.

Voor een eventuele derde behandeling betaalt u niets extra. Deze behandeling vindt plaats na maximaal 2 maanden

Permanente Make-up Eyeliner

Werkwijze voor permanente make-up eyeliner

Ik teken de eyeliner voor in de vorm, dikte en lengte die u wenst. De meeste mensen kiezen voor de kleur zwart als basis. Dit wordt namelijk altijd zachter bij de oogleden. Desgewenst kunnen we een nog zachtere kleur kiezen bijvoorbeeld bruin of grijszwart. We bepalen samen welke kleur het beste bij uw ogen en huid past.

Ik werk met een medisch gecertificeerde pigmenteermachine en alle gebruikte producten zijn voor eenmalig gebruik zodat er nooit een contactbesmetting kan ontstaan.

De eerste behandeling duurt 1,5 á 2 uur. De vervolgbehandeling 45-60 minuten.

U krijgt nazorg instructies mee en we maken een afspraak voor een vervolgbehandeling binnen 2 maanden.

De lijntjes zien er direct na de behandeling donkerder uit dan het uiteindelijke resultaat. Dit duurt enkele dagen tot een week.

De eyeliner blijft 3 tot 5 jaar goed zichtbaar.

Een opfrisbeurt of nabehandeling na een 1-1,5 jaar is vaak wenselijk, met name om de kleur te intensiveren. Maar dit verschilt per persoon.

Permanente Make-up Eyeliner
Permanente Make-up Eyeliner

Infralashes of eyeliner?

Een mooie eyeliner laat uw ogen direct spreken. Met Permanent Make-up kan het aanzicht en de uitstraling van uw ogen worden veranderd en subtiel verfraaid. Zonder mascara zijn de wimpers dan beter zichtbaar met een infralash eyeliner.

Een infralash eyeliner is de meest subtiele eyeliner die gezet kan worden. Er wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd wat een natuurlijke en volle oogopslag als resultaat geeft. 

Heeft u weinig of geen wimpers, dan is de infralash een uitkomst om uw wimpers toch beter zichtbaar te maken of te doen lijken of u wimpers heeft. Veel Alopecia patienten heb ik inmiddels blij kunnen maken met deze methode.

Bij de ‘XL’ brede eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes, maar ook erbóven gepigmenteerd. Zo kunnen ook te grote of juist te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met het totale aangezicht. Altijd een mooie eyeliner, zonder u zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. En mascara is niet meer iedere dag noodzakelijk.

Voorbeelden (voor en na)

Let op, deze voorbeelden zijn direct na de eerste behandeling. De kleur en intensiviteit worden een stuk minder in de eerste week.