035 2600304

Permanente Make-up Eyeliner

Permanente-Make-up-eyelinerUw ogen lijken groter en sprekender met permanente eyeliner. Een fijn lijntje boven en/of onder geven uw ogen al een stralende blik, zonder dat dit opvalt. Ik doe standaard twee behandelingen. De eerste voor het aanbrengen. Dat gebeurt op zeer subtiele wijze, zodat u eraan kunt wennen en het nooit teveel zal zijn. De tweede behandeling is voor het intensiveren en eventueel aanpassen van de kleur. Tussen de behandelingen zitten vier tot zes weken. Voor een eventuele derde behandeling betaalt u niets extra. Deze behandeling vindt plaats na maximaal 2 maanden.

 

Werkwijze:

Ik teken de eyeliner voor in de vorm, dikte en lengte die u wenst. We bepalen samen welke kleur het beste bij uw ogen en huid past.
Ik werk met een medisch gecertificeerde pigmenteermachine en alle gebruikte producten zijn voor eenmalig gebruik zodat er nooit een contactbesmetting kan ontstaan.
De eerste behandeling duurt 1,5 á 2 uur. De vervolgbehandeling 45-60 minuten.
U krijgt nazorg instructies mee en we maken een afspraak voor een vervolgbehandeling binnen 2 maanden.
De lijntjes zien er direct na de behandeling donkerder uit dan het uiteindelijke resultaat. Dit duurt enkele dagen tot een week.
De eyeliner blijft 3 tot 5 jaar goed zichtbaar.
Een opfrisbeurt of nabehandeling na een jaar is meestal wenselijk, met name om de kleur te intensiveren.

Infralashes of eyeliner?

Een mooie eyeliner laat uw ogen direct spreken. Met Permanent Make Up kan het aanzicht en de uitstraling van uw ogen worden veranderd en subtiel verfraaid.
Bij de infralash wordt altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag als resultaat heeft. Dit is de meest subtiele eyeliner die gezet kan worden.
Bij de 'XL' brede eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes, maar ook erbóven gepigmenteerd. Zo kunnen ook te grote of juist te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met het totale aangezicht. Hangende oogleden kunnen optisch weggewerkt worden door het uiteinde subtiel te laten verlopen.
Altijd een mooie eyeliner, zonder u zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. 
Weinig of geen wimpers, dan is de infralash een uitkomst om uw wimpers toch beter zichtbaar te maken, of te doen lijken of u wimpers heeft. Vele Alopecia patienten heb ik inmiddels blij kunnen maken met deze methode.

Bekijk de tarieven   Maak afspraak

Voorbeelden

permanente-make-up-eyeliner

 

 

>>Permanente Make-up Eyeliner

Ik help u graag verder
neem contact op