035 2600304

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Optisch ongelijke, beschadigde of zelfs verdwenen wenkbrauwen kan Helen corrigeren met de zogenaamde
'hairstroke' techniek. Daarmee tekent zij ultrafijne haartjes met 3D-effect. Het resultaat is verbluffend natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Deze Permanente Make-up techniek is ook heel goed toepasbaar bij haarverlies door ziekten, als Alopecia Areata of kanker. Een andere prachtige manier is de zogenaamde Ombre-wenkbrauwen.

Hierbij wordt de wenkbrauw in een schaduw gepigmenteerd. Dit is ook mogelijk in combinatie met de hairstrokes. Helen overlegt met u wat het beste bij u past. Als u allergisch bent voor (gewone) make-up is Permanente Make-up de uitkomst. Het gebruikte pigment is volledig veilig, bevat geen toxische stoffen en/of parfumering, waardoor allergie uitgesloten is.

Permanente make-up voor mannen

permanente-make-up-manOok voor mannen kan permanente make-up uitkomst bieden. Een subtiel accent op de ogen of wenkbrauwen geeft een frisse, sprekende oogopslag. Het resultaat is zeer natuurlijk. Zijn de wenkbrauwen (deels) uitgevallen als gevolg van Alopecia Areata. Dan kunnen prachtig nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd. Van een make-up effect is absoluut geen sprake. Door de permanente make-up laagje voor laagje aan te brengen, wordt meer nuance in kleur en intensiteit bereikt. 

Bekijk de tarieven     Maak afspraak

Voorbeelden

Permanente Make-up voorbeelden                     

             

>>Permanente Make-up Wenkbrauwen

Ik help u graag verder
neem contact op