Permanente Make-up Wenkbrauwen

Optisch ongelijke, beschadigde of zelfs verdwenen wenkbrauwen kan Helen corrigeren met de zogenaamde ‘hairstroke’ techniek. Daarmee tekent zij ultrafijne haartjes met 3D-effect. Het resultaat is verbluffend natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Deze Permanente Make-up techniek is ook heel goed toepasbaar bij haarverlies door ziekten als Alopecia Areata of kanker. 

Als u allergisch bent voor (gewone) make-up is Permanente Make-up de uitkomst. Het gebruikte pigment is volledig veilig en bevat geen toxische stoffen en/of parfumering waardoor allergie uitgesloten is.

Permanente make-up bij Alopecia

Zowel voor mannen als vrouwen met Alopecia

Bij Alopecia kan het haarverlies van de wenkbrauwen heel pleksgewijs beginnen, waardoor het extra opvalt. Dit kan door middel van Permanente Make-up heel natuurlijk bijgewerkt worden.

Ook bij volledig haarverlies is het mogelijk om natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren door middel van permanente make-up.

Permanente make-up voor mannen

Ook voor mannen kan permanente make-up uitkomst bieden. Een subtiel accent op de ogen of wenkbrauwen geeft een frisse, sprekende oogopslag. Het resultaat is zeer natuurlijk. Zijn de wenkbrauwen (deels) uitgevallen als gevolg van bijvoorbeeld Alopecia Areata of Trichotillomanie dan kunnen prachtig nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd.

Van een make-up effect is absoluut geen sprake. Door de permanente make-up laagje voor laagje aan te brengen wordt meer nuance in kleur en intensiteit bereikt. Dit resultaat bereiken we door meerdere behandelingen uit te voeren en op deze manier het meest natuurlijke effect te bereiken.

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Voorbeelden (voor en na)

Let op, deze voorbeelden zijn direct na de eerste behandeling. De kleur en intensiviteit worden een stuk minder in de eerste week.