Recensies

Hieronder leest u persoonlijke reacties van klanten die u voorgingen.

Fantastisch vakvrouw en ‘n prachtige, professionele & mooie behandelkamer. Ik ben heel tevreden over en blij met mijn permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner. Chapeau Helen Vlietman!
Wil
25-8-2021
Vandaag voor een HIFU behandeling geweest. Bij Helen voel je je altijd op je gemak, de uitleg is prima, ze neemt de tijd voor alles en wederom weer een fijne behandeling geweest. Kortom uiterst tevreden. Dank je Helen
Helma
1-12-2021
Ik kom al geruime tijd bij Helen in de praktijk. En ik weet hoe rustig en professioneel zij te werk gaat. Het resultaat is altijd mooi!
Hanny
30-08-2021
Erg vriendelijk en kundig geholpen door Helen. Resultaat van PMU erg mooi geworden, had ik veel eerder moeten doen! Ik raad iedereen Helen aan.
Francisca
20-07-2021
Zoals blijkbaar veel klanten wel enige aarzeling voordat ik besloot tot permanente make up wenkbrauwen. Heel tevreden na behandeling. Helen weet prettige sfeer te combineren met heel professionele aanpak. Goede uitleg, uitvoerig stilgestaan bij tekenen van de wenkbrauwen en subtiele wijzigingen in goed overleg. Ben heel tevreden met resultaat tot zover, en benieuwd hoe het er definitief gaat uitzien. Dank Helen!
Leontien
25-5-2021
Was op verschillende adressen voor permanent make-up. Ben ZEER tevreden over haar behandeling en professionaliteit. Ze werkt erg perfectionistisch en vakkundig.
Marianne
25-5-2021
Gastvrij ontvangen. Een mooi resultaat van de permanente make-up behandeling. Heel blij mee. 👍🏽👍🏽👍🏽
Dinie
10-8-2021
Ik ben ruim 2 weken geleden bij Helen geweest voor de 1e keer. Fantastische ervaring, wat een vakvrouw! Vond het best spannend maar ze is zo lief en stelt je zo op je gemak in een heerlijke, rustige en ontspannen omgeving. Heb mijn wenkbrauwen laten doen en eyeliner boven, wat ben ik tevreden met het resultaat. Echte aanrader!
Beathe
november 2020
Mijn eyeliner is gedaan en ik ben er superblij mee en zo mooi gedaan en pijnloos!!!!!
Geurie
24-3-2021
Ik ben al een paar jaar bij Helen voor mijn permanente make-up en ben heel erg tevreden. Altijd een gezellig praatje en het klikt goed, wat ik heel belangrijk vind.
Nely
12-3-2021
Net zoals de vorige keren dat ik bij je was voor opfrissing van mijn wenkbrauwen ben ik ook nu weer zeer tevreden. Je bent een vakvrouw! Dank je wel Helen.
Truus
9-3-2021
Heel professioneel en kundig.Zeer klantgericht, hartelijk en plezierig in de omgang.
Lucky
10-3-2021
Vandaag weer mijn wenkbrauwen laten doen (permanente make-up). Een bezoekje aan Helen is een verademing; adequaat, professioneel en betrokken. Je voelt je bij haar in goede handen. Dit was de 3e behandeling van mijn wenkbrauwen. Ze heeft ook mijn pigmentvlekjes met de Cryopen verwijderd.
Elisabeth
30-3-2021
Zeer professioneel en gedreven. Ik ben nu al erg tevreden over mijn eyeliner. Goede uitleg en verteld goed hoe het werkt en wat het beste bij je past.
Nicole
14-1-2021
Na heel veel aarzelen, omdat ik het heel eng vond, heb ik dan eindelijk de stap gezet om mijn wenkbrauwen te laten doen. Helen stelde me meteen al heel erg op mijn gemak. Het resultaat is prachtig, heel natuurlijk, ik voel me een ander mens. Als ik had geweten hoe mooi het zou worden had ik het veel eerder gedaan. Ik zal het iedereen die hierover nog twijfelt aanraden. Helen heel erg bedankt!
Karin
oktober 2020