Recensies

Hieronder leest u persoonlijke reacties van klanten die u voorgingen.

Vandaag weer mijn wenkbrauwen laten doen (permanente make-up). Een bezoekje aan Helen is een verademing; adequaat, professioneel en betrokken. Je voelt je bij haar in goede handen. Dit was de 3e behandeling van mijn wenkbrauwen. Ze heeft ook mijn pigmentvlekjes met de Cryopen verwijderd.
Elisabeth
30-3-2021
Ik ben ruim 2 weken geleden bij Helen geweest voor de 1e keer. Fantastische ervaring, wat een vakvrouw! Vond het best spannend maar ze is zo lief en stelt je zo op je gemak in een heerlijke, rustige en ontspannen omgeving. Heb mijn wenkbrauwen laten doen en eyeliner boven, wat ben ik tevreden met het resultaat. Echte aanrader!
Beathe
november 2020
Mijn eyeliner is gedaan en ik ben er superblij mee en zo mooi gedaan en pijnloos!!!!!
Geurie
24-3-2021
Ben net weer geweest voor me wenkbrauwen en eyeliner, is weer helemaal mooi! Ze neemt de tijd voor je en is heel deskundig... ben zeer tevreden.
Angela
26-3-2021
Ik ben al een paar jaar bij Helen voor mijn permanente make-up en ben heel erg tevreden. Altijd een gezellig praatje en het klikt goed, wat ik heel belangrijk vind.
Nely
12-3-2021
Net zoals de vorige keren dat ik bij je was voor opfrissing van mijn wenkbrauwen ben ik ook nu weer zeer tevreden. Je bent een vakvrouw! Dank je wel Helen.
Truus
9-3-2021
Heel professioneel en kundig.Zeer klantgericht, hartelijk en plezierig in de omgang.
Lucky
10-3-2021
Zeer professioneel en gedreven. Ik ben nu al erg tevreden over mijn eyeliner. Goede uitleg en verteld goed hoe het werkt en wat het beste bij je past.
Nicole
14-1-2021
Na heel veel aarzelen, omdat ik het heel eng vond, heb ik dan eindelijk de stap gezet om mijn wenkbrauwen te laten doen. Helen stelde me meteen al heel erg op mijn gemak. Het resultaat is prachtig, heel natuurlijk, ik voel me een ander mens. Als ik had geweten hoe mooi het zou worden had ik het veel eerder gedaan. Ik zal het iedereen die hierover nog twijfelt aanraden. Helen heel erg bedankt!
Karin
oktober 2020