Recensies

Hieronder leest u persoonlijke reacties van klanten die u voorgingen.

Hele bijzondere vrouw en zeer goed in haar werk, daar heb ik graag een beetje "pijn lijden" voor over. Nee hoor het was pijnloos......zij is echt een aanrader.
Annemieke
18-5-2022
Helen is erg professioneel en blijft zich ontwikkelen door ook nieuwe behandelingen aan te bieden. Ben zeer tevreden over haar behandelingen!
Marianne
19-5-2022
Wat een vriendelijke deskundige en rustige dame die de tijd neemt om samen te kijken wat het beste bij je past. Vandaag op het werk alleen maar complimenten gekregen . Ik ben super blij en zal Helen zeker aanbevelen als ik vragen krijg over mijn permanente make-up πŸ€©πŸ‘πŸ™
Betty
4-5-2022
Zeer prettige ontvangst, duidelijke uitleg en fijne sfeer. Alles zag er verzorgd uit. Erg tevreden over het resultaat. Kan Helen aanbevelen.
Elisabeth
19-4-22
Al jaren kom ik bij Helen en ben heel tevreden over mijn PMU. Nu heb ik ook mijn zus overtuigd en is zij meegekomen om haar wenkbrauwen te laten doen en ook zij is heel tevreden. Wij zullen daarom bij Helen blijven komen, want er is altijd wel wat te verfraaien!
Marycke
10-03-2022
Ik dacht van te voren dat het onwijs veel pijn zou doen, vandaar dat ik het ook jaren heb uitgesteld. Maar dit was totaal niet het geval!! Helen heeft elke stap begeleidt en doordat ze met een verdovende crème werkt voel je er vrijwel niks meer van. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Thamar
07-03-2022
Fantastisch vakvrouw en β€˜n prachtige, professionele & mooie behandelkamer. Ik ben heel tevreden over en blij met mijn permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner. Chapeau Helen Vlietman!
Wil
25-8-2021
Mijn afspraak met Helen kwam vlot tot stand. Helen is een aardige kundige schoonheidsspecialiste. Ik kwam voor pmu wenkbrauwen en Helen neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen. Ook neemt ze ruim de tijd voor uitleg over haar werkwijze. Heel erg prettig.
Corry
18-03-2022
Vandaag voor een HIFU behandeling geweest. Bij Helen voel je je altijd op je gemak, de uitleg is prima, ze neemt de tijd voor alles en wederom weer een fijne behandeling geweest. Kortom uiterst tevreden. Dank je Helen
Helma
22-2-22
De keren dat ik bij Helen ben geweest waren perfect. Eigenlijk niets op aan te merken. Goed ontvangen, fijne behandelruimte en je krijgt antwoord op al je vragen. Een dame die haar vak verstaat. Ik ben zeer tevreden.
Liesbeth
13-12-2021
Ik kom al geruime tijd bij Helen in de praktijk. En ik weet hoe rustig en professioneel zij te werk gaat. Het resultaat is altijd mooi!
Hanny
30-08-2021
Erg vriendelijk en kundig geholpen door Helen. Resultaat van PMU erg mooi geworden, had ik veel eerder moeten doen! Ik raad iedereen Helen aan.
Francisca
20-07-2021
Zoals blijkbaar veel klanten wel enige aarzeling voordat ik besloot tot permanente make up wenkbrauwen. Heel tevreden na behandeling. Helen weet prettige sfeer te combineren met heel professionele aanpak. Goede uitleg, uitvoerig stilgestaan bij tekenen van de wenkbrauwen en subtiele wijzigingen in goed overleg. Ben heel tevreden met resultaat tot zover, en benieuwd hoe het er definitief gaat uitzien. Dank Helen!
Leontien
25-5-2021
Was op verschillende adressen voor permanent make-up. Ben ZEER tevreden over haar behandeling en professionaliteit. Ze werkt erg perfectionistisch en vakkundig.
Marianne
25-5-2021
Gastvrij ontvangen. Een mooi resultaat van de permanente make-up behandeling. Heel blij mee. πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½
Dinie
10-8-2021
Ik ben ruim 2 weken geleden bij Helen geweest voor de 1e keer. Fantastische ervaring, wat een vakvrouw! Vond het best spannend maar ze is zo lief en stelt je zo op je gemak in een heerlijke, rustige en ontspannen omgeving. Heb mijn wenkbrauwen laten doen en eyeliner boven, wat ben ik tevreden met het resultaat. Echte aanrader!
Beathe
november 2020
Mijn eyeliner is gedaan en ik ben er superblij mee en zo mooi gedaan en pijnloos!!!!!
Geurie
24-3-2021
Ik ben al een paar jaar bij Helen voor mijn permanente make-up en ben heel erg tevreden. Altijd een gezellig praatje en het klikt goed, wat ik heel belangrijk vind.
Nely
12-3-2021
Net zoals de vorige keren dat ik bij je was voor opfrissing van mijn wenkbrauwen ben ik ook nu weer zeer tevreden. Je bent een vakvrouw! Dank je wel Helen.
Truus
9-3-2021
Heel professioneel en kundig.Zeer klantgericht, hartelijk en plezierig in de omgang.
Lucky
10-3-2021
Vandaag weer mijn wenkbrauwen laten doen (permanente make-up). Een bezoekje aan Helen is een verademing; adequaat, professioneel en betrokken. Je voelt je bij haar in goede handen. Dit was de 3e behandeling van mijn wenkbrauwen. Ze heeft ook mijn pigmentvlekjes met de Cryopen verwijderd.
Elisabeth
30-3-2021
Zeer professioneel en gedreven. Ik ben nu al erg tevreden over mijn eyeliner. Goede uitleg en verteld goed hoe het werkt en wat het beste bij je past.
Nicole
14-1-2021
Na heel veel aarzelen, omdat ik het heel eng vond, heb ik dan eindelijk de stap gezet om mijn wenkbrauwen te laten doen. Helen stelde me meteen al heel erg op mijn gemak. Het resultaat is prachtig, heel natuurlijk, ik voel me een ander mens. Als ik had geweten hoe mooi het zou worden had ik het veel eerder gedaan. Ik zal het iedereen die hierover nog twijfelt aanraden. Helen heel erg bedankt!
Karin
oktober 2020