Permanente Make-up

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up ook wel PMU of micropigmentatie genoemd, is een vorm van tatoeëren, maar dan met een andere techniek en andere kleurstoffen (pigment).

De behandeling is nagenoeg pijnloos, desgewenst kunnen we een lichte plaatselijke verdoving aanbrengen. Het is volkomen veilig, zelfs voor mensen met huidallergieën. Het natuurlijke effect van permanente make-up is niet van echt te onderscheiden en blijft één tot vier jaar zitten. 

Helen werkt met de modernste apparatuur en gebruikt voor iedere behandeling een nieuwe, steriel verpakte materiaalset. De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De vervolgbehandeling (na vier tot zes weken) ongeveer 45-60 minuten.

Permanente Make-up Eyeliner
Voorbeeld van permanente eyeliner

Wenkbrauwen

Optisch ongelijke, beschadigde of zelfs verdwenen wenkbrauwen kan Helen corrigeren met de zogenaamde ‘hairstroke’ techniek. Daarmee tekent zij ultrafijne haartjes met 3D-effect.

Het resultaat is verbluffend natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Deze techniek is ook heel goed toepasbaar bij haarverlies door ziekten, als Alopecia Areata of kanker. 

Eyeliner

Uw ogen lijken groter en sprekender met permanente eyeliner. Een fijn lijntje boven en/of onder geven uw ogen een stralende blik zonder dat dit opvalt.

We doen standaard twee behandelingen. De eerste voor het aanbrengen van het lijntje. Dat gebeurt op zeer subtiele wijze zodat u eraan kunt wennen en het nooit teveel zal zijn. De tweede behandeling is voor het intensiveren. Tussen de behandelingen zit vier tot zes weken. Voor een eventuele derde behandeling betaalt u niets extra. 

Permanente Make-up Wenkbrauwen

Permanente make-up bij Alopecia

Bij Alopecia kan het haarverlies van de wenkbrauwen heel pleksgewijs beginnen, waardoor het extra opvalt. Dit kan door middel van permanente make-up heel natuurlijk bijgewerkt worden.

Ook bij volledig haarverlies is het mogelijk om natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren.

Permanente make-up corrigeren en/of opfrissen

Helen Vlietman is gespecialiseerd in het bijwerken en corrigeren van eerder aangebrachte permanente make-up. Heeft u make-up waar u niet (meer) blij mee bent, omdat de kleur niet mooi meer is en/of de vorm ooit niet goed gezet is, dan bent u bij Helen in goede handen. Helen kan dit d.m.v. verschillende technieken herstellen en/of aanpassen aan uw wensen. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het opfrissen van de van uw eyeliner of wenkbrauwen kan heel eenvoudig gerealiseerd worden. Helen zorgt ervoor dat uw make-up er weer natuurlijk en fris uitziet, altijd op basis van uw persoonlijke wensen. 

Voorbeelden (voor en na)

Let op, deze voorbeelden zijn direct na de eerste behandeling. De kleur en intensiviteit worden een stuk minder in de eerste week.