Maatwerk

maatwerk

Uw wenkbrauwen zijn zusjes en geen tweelingen.
Daarom is MAATWERK zo belangrijk.

De meesten van ons weten het wel: onze twee gezichtshelften zijn niet gelijk. Qua botstructuur kan de ene kant van de wenkbrauw bijvoorbeeld ronder of juist platter zijn, de spier kan aan één zijde meer ontwikkeld zijn, waardoor de frons bijvoorbeeld sterker is.
Het is daarom dat ik bij het tekenen van de wenkbrauwen niet alleen ga meten maar goed kijk. Ik kijk als een kunstenaar, ik hou licht en donker in de gaten, met andere woorden, waar zit de bolling van de spier? Hoe is uw persoonlijke mimiek? Hoe ziet uw botstructuur eruit?
Met een geoefend oog bekijk ik wat voor ú persoonlijk de beste keuze is qua vorm. Úw persoonlijke vorm, die uw uitdrukking het meest tot zijn recht laat komen.
U ontvangt dus MAATWERK. Ik meet niet alleen maar kijk vooral. In overleg met u bepalen we de details zoals de breedte, wat wilt u qua hoogste punt en staart?
Nadat de tekening klaar is, worden de wenkbrauwen gepigmenteert. Dit wordt met de machine gedaan, waarmee de haartjes mooi over elkaar heen kunnen vallen.
Met deze manier van kijken, krijgt u MAATWERK, wélke techniek u ook kiest! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email